Tiroid Cerrahisinde İntraoperatif Sinir Monitörizasyonu Kursu 28 Ekim 2023 tarihinde SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ‎Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirildi

Değerli Üyelerimiz, 

Türk Cerrahi Derneği ve derneğimiz işbirliği ile üçüncü kez organize edilen "Tiroid Cerrahisinde İntraoperatif Sinir Monitörizasyonu Kursu” 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da SBÜ, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Konferans Salonu’nda 101 katılımcı ile gerçekleştirildi. 

Kursun açılışını kıymetli üyelerimiz, aynı zamanda Türk Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Sn. Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak ve Prof. Dr. Gürhan Sakman yaptı. Endokrin Cerrahisi Derneğimiz tarafından tasarım ve uygulaması sağlanan üçüncü kursun direktörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Uludağ ve Doç. Dr. Nurcihan Aygün üstlendi. Prof. Dr. Gökhan İçöz, Prof. Dr. Serdar Tezelman, Prof. Dr. Mete Düren, Prof. Dr. Adnan İşgör, Prof Dr. Yasemin Şenyürek’in oturum başkanlıkları ve değerli katkıları ile, Prof. Dr. Ali Uğur Emre, Prof. Dr. Fatih Tunca, Prof. Dr. Serkan Sarı, Doç. Dr. İsmail Cem Sormaz, Doç. Dr. Yalın İşcan, Doç. Dr. Alper Şahbaz, Dr. Öğr. Üyesi Selen Soylu tarafından sunumlar ve panel oturumu gerçekleştirildi. Türk Cerrahi Derneği işbirliği ile planlanacak bir sonraki kursun tarih ve yerinin en kısa zamanda meslektaşlarımız ile paylaşılacağı bilgisini iletmek isteriz.