'ESES Kongresi 2016, İstanbul' için bildiri son gönderim tarihi 15 Aralık 2015!

Avrupa Endokrin Cerrahları Birliği (ESES) Kongresi için, 19-21 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul'da ev sahipliği yapıyoruz!

İlk defa üç gün sürecek kongrede, ilk gün 'boyun ultrasonografisi' ve 'tiroid cerrahisinde intraoperatif nöromonitorizasyon' kursları yapılacaktır. Bunun yanı sıra, her yıl olduğu gibi, Avrupa Endokrin Cerrahisi Yeterlik Sınavı gerçekleştirilecektir. Şu ana dek, ülkemizden bu sınava katılan adayların tümü sınavı başarı ile geçerek Avrupa Yeterliliği elde etti. İstanbul’da gerçekleştirilecek kongre sırasında yapılacak olan Avrupa Yeterliliği konusunda daha fazla bilgi edinmek için sitede yer alan 'e-dersane' bölümünü tıklayabilirsiniz.

Davetli konuşmacıların vereceği derslerin ve sempozyumların yanı sıra, gün boyunca sözlü bildiriler genel oturumlarda tartışılacaktır. Yine bu kongrede ilk defa sizlerin göndereceği videolar arasından seçilen videolar eşliğinde 'endokrin cerrahisinde ipuçları' konuşulacaktır. Kongre porgramı ve sözlü / poster / video bildirisi göndermek için 7th Biennial Congress of ESES 2016 sitesini tıklayınız. Bildiri son gönderim tarihi: 15 Aralık 2015.

ESES Yönetim Kurulunun aldığı kararla, Türkiye'nin artık ‘aktif üye’ olduğunu sizlere duyurmuştuk. Aktif üyelik bizlere birlik içerisinde hem seçme hem de seçilme hakkı sağlıyor. Gelin, hep birlikte ESES içerisinde yerimizi alalım, üye olalım. ESES üyeliği için www.eses.cc sitesini tıklayınız.

Hepinizi kongremize bekliyoruz!