ESES 2015’TEN GÜZEL HABERLER…

Avrupa Endokrin Cerrahisi Birliği (ESES) Çalıştayı geçtiğimiz hafta Bulgaristan’ın Varna kentinde gerçekleştirildi. Toplam 57 bildirinin ele alındığı toplantıda ülkemizden de 5 bildiri başarıyla sunuldu. Bu bildiriler içerisinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Yiğit Türk ve arkadaşlarının çalışması ‘En İyi Bildiri Ödülü’ne layık görüldü. Dr. Türk ve arkadaşlarını tebrik ederiz!

Kongre sırasında gerçekleştirilen Avrupa Endokrin Cerrahisi Yeterlilik Sınavı’na giren 10 adayın 9'u başarılı oldu. Ülkemizden bu sınava katılan Dr. Cem Dural, sınavı başarı ile geçerek Avrupa Yeterliliği elde etti. Dr. Dural’ı tebrik ederiz! Gelecek yıl İstanbul’da gerçekleştirilecek ESES Kongresi'nde yapılacak olan Avrupa Yeterliliği konusunda daha fazla bilgi edinmek için sitede yer alan 'e-dersane' bölümünü tıklayabilirsiniz.

ESES Yönetim Kurulu, aldığı kararla, Türkiye artık ‘aktif üye’! Bu, birlik içerisinde hem seçme hem de seçilme hakkımızın olduğu anlamına geliyor. Gelin, hep birlikte ESES içerisinde yerimizi alalım, üye olalım. ESES üyeliği için www.eses.cc sitesini tıklayınız.